Dengiz, KÖK

Dengiz, KÖK-BİRde gençlerle iftar etti


KAYSERİ (A.A) - AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, KÖK-BİR Derneğinin davetlisi olarak üniversiteli gençlerin iftar yemeğine katıldı.
     Kayserideki üniversiteli gençlerin kurduğu KÖKBİR Eğitim ve Kültür Derneğinin geleneksel iftarına İl Başkan Yardımcısı Kubilay Gürcan ile birlikte katılan İl Başkanı Ömer Dengiz, sosyal ve kültürel çalışmalar yürüten gençlerin devamlı olarak desteklenmesi gerektiğini söyledi.
     Yüksek öğrenim gören öğrencilerin bir bölümünün ülke meselelerinden bihaber, yaşadığı çevrenin sorunlarına duyarsız ve derslerine ilgisiz kaldığına işaret eden Dengiz, Böyle yetişen bir neslin kimseye hayrı dokunmayacaktır. Bizler, gençlerimizin sosyal,kültürel alanlarda kendilerini geliştirmelerini, ortak hedefler etrafında kenetlenerek, kendilerini geliştirmelerini destekliyoruz. Bu nedenle KÖK-BİR çatısı altında çalışma yapan gençlerimizin bugüne kadar ortaya koyduğu başarılardan dolayı tebrik ediyorum diye konuştu.
     KÖK-BİR Derneği Başkanı Zeynel Abidin Kaymak ise 400ün üzerinde gönüllü üyesi bulunan derneklerinde her görüşe mensup gencin rahatlıkla faaliyet yürütebildiğini belirterek, İl Başkanımızın bugüne kadar önemli desteğini gördük. Kendisine bütün arkadaşlarımın huzurunda teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER