Değerler Şehri Kastamonu Projesi

Değerler Şehri Kastamonu Projesi -Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş: -Belki petrolümüz ve uzay sanayimiz yok ama petrolü olan yüksek teknolojiye sahip ülkeler bizde olan ve onlarda olmayan değerler sisteminin mahrumluğunu yaşıy


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş Belki petrolümüz ve uzay sanayimiz yok ama petrolü olan yüksek teknolojiye sahip ülkeler bizde olan ve onlarda olmayan değerler sisteminin mahrumluğunu yaşıyorlar dedi.
     Değerler Şehri Kastamonu projesi kapsamında Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Merkez Yerleşkesindeki 3 Mart Konferans Salonunda Değerler Eğitimi Projesi Çalıştayı düzenlendi.
     Vali Bektaş, çalıştayda yaptığı konuşmada, Değerler Şehri Kastamonu projesini çok önemsediklerini belirterek, proje kapsamında ülkemizi ve bütün dünyayı gözlemlediklerini söyledi.
     Gittikleri ülkelerdeki insanların moral değerlerine ve gelecek tasavvurlarına baktıklarını ifade eden Bektaş, Belki petrolümüz ve uzay sanayimiz yok, ama petrolü olan yüksek teknolojiye sahip ülkeler bizde olan ve onlarda olmayan değerler sisteminin mahrumluğunu yaşıyorlar. Gerçekten bizim ülkemizin ve milletimizin ayrıcalıklı bir yeri var. Bunu artık herkes görüyor değil, ifade ediyor dedi.
     Kastamonu Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğünün koordinasyonu ile düzenlenen çalıştayda, iki gün 150 katılımcı tarafından 4 ayrı komisyonda, sevgi, adalet, güven, sorumluluk gibi temalar üzerinde sunumlar yapılacak.
     Proje çerçevesinde yaklaşık 60 bin öğrenciye sevgi, adalet, güven, sorumluluk konularında eğitimler verileceği ve vatandaşların vaazlar yoluyla bilgilendirileceği öğrenildi.
     (ÇLK-SÖ-RİN)
<< Önceki Haber Değerler Şehri Kastamonu Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER