DÇGD Başkanı Solmaz:

DÇGD Başkanı Solmaz: "Kentteki basın mensuplarının özverili çalışmalarını takdir edilmesi amacıyla kurulan derneğimiz ayırıcı değil, birleştirici olmak için yola çıktı"


DÜZCE (A.A) - Düzce Çalışan Gazeteciler Derneği (DÇGD) Başkanı Tezcan Solmaz, kentteki basın mensuplarının özverili çalışmalarının takdir edilmesi amacıyla kurulan derneklerinin ayırıcı değil, birleştirici olmak için yola çıktığını söyledi.
     Solmaz, yaptığı açıklamada, gazetecilik yaparak yaşamını sürdüren, yağmur, çamur, sıcak ve kar dinlemeden görevinin başında olan basın mensuplarını dernek çatısı altında toplamanın sevincini yaşadıklarını anlattı.
     Derneğin iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını vurgulayan Solmaz, "Düzcede görev yapan basın mensuplarının özverili çalışmalarının takdir edilmesi amacıyla kurulan derneğimiz ayırıcı değil, birleştirici olmak için yola çıktı" dedi.
     Solmaz, sivil toplum örgütlerinin herkese açık olduğunu ifade ederek, "Bu anlamda ilkini 29 Nisan 2013 Pazartesi günü saat 17.00da Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştireceğimiz kongremize herkes adaylık başvurusu yapabilir. Herkesin davetli olduğu kongremiz şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber DÇGD Başkanı Solmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER