Darıveren Belediyesinden Ramazan etkinlikleri

Darıveren Belediyesinden Ramazan etkinlikleri


DENİZLİ (A.A) - Acıpayam ilçesine bağlı Darıveren Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Aşıklarla Gönül Sohbetleri düzenledi.
     Denizlili Ozan Nihat, Erzurumlu Aşık Selahattin Kozanoğlu ve Ağrılı Aşık Muhsin Yaralının katıldığı doğaçlama Aşıklarla Gönül Sohbetleri etkinliği, Darıveren Belediye Meydanında yapıldı.
     Yoğun ilgi gösterilen etkinliğe Yargıtay 10. Daire Başkanı Süleyman Caner, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ramazan Canural, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, AK Parti Acıpayam Kadın Kolları Başkanı Nursel Taş, çevre belde belediye başkanları, köy muhtarları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
     Belediye Başkanı Davut Oymak, etkinlikte yaptığı konuşmada, Darıveren Belediyesinin kasaba halkı için sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiğini belirtti.
     Ramazan ayı kapsamında gerçekleştirdikleri bu etkinlikleri geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Oymak, Ramazan ayını dolu dolu yaşadığımız şu günlerde etkinliğimize yüksek sevideki katılımdan dolayı teşekkür ediyorum. Gelenek ve göreneklerimizi yaşatmamız açısından bu tür etkinliklerin değeri büyüktür. Ozanlarımızın gönül sohbetleri ile katılanlar gönüllerince dolu dolu bir gece yaşadılar. Bu güzelliğin oluşmasında emeği geçenlere, katılımcılara ve personele teşekkür ederim şeklinde konuştu.
     Etkinlik sonunda belediye başkanı Davut Oymak ozanlara çiçek takdim etti.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Darıveren Belediyesinden Ramazan etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER