Danışmaz Makina yine Sanko MST Bekoloderi

Danışmaz Makina yine Sanko MST Bekoloderi tercih etti -Köksal Danışmaz: Türkiye genelindeki büyük projelerde, SANKO Makina ile yolumuza devam ediyoruz, edeceğiz de


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye genelinde çeşitli altyapı ve üstyapı projelerini üstlenen Danışmaz Makina, bekoloder alımında Sanko MSTyi tercih etti.
     Holdingden yapılan açıklamaya göre, SANKO Holdingin iş makinaları sektöründeki şirketi Sanko Makinanın son teknolojiyle donatılan Gaziantepteki fabrikasında üretilen MST bekoloderi tercih eden Danışmaz Makina, 6 adet MST bekoloder alarak makine parkını güçlendirdi.
     Danışmaz Makina kurucusu Köksal Danışmaz, açıklamasında SANKO Makinadan 2008, 2009, 2010, 2011 ve 2012 yıllarında filo alımı yaptıklarını belirtti.
     Bu yıl MST M542 s bekoloder aldıklarını ve makine parkını daha da güçlendirdiklerini ifade eden Danışmaz, şunları kaydetti:
     Makina işlerini taşeronlara verdik, ancak 2008 yılından itibaren makine kiralama filosu kurmaya karar verdik. Bünyemizdeki mühendislerden makina markalarını araştırmalarını istedik, araştırma sürecinden sonra incelediğimiz değerlendirme raporlarında MST bekoloderlerin teknik değerlerinin ithal makinalardan geri kalmadığını gördük. Yatırımlarımda ülkemizde istihdama gönül vermiş firmaları gözetirim. Bu anlayışla SANKO Makinayı tercih ettim. Çalışma şartlarımız çok ağır olduğu için zihnimizde oluşan soru işaretlerini ise SANKO Makina İmalat Makinaları Satış Direktörü Aydın Karlının bizi Gaziantepte kurulu fabrikaya daveti ile giderdik.
     Fabrika gezisine SANKO Makina Bölge Satış Müdürü Murat Değirmencioğlunun da eşlik ettiğini dile getiren Danışmaz, fabrikada modern tezgahlarda yapılan üretime hayran kaldıklarını vurguladı.
     Türkiyede bu denli modern bir fabrikanın olmasının ülkemiz ve milletimiz için büyük kazanç olduğunu altını çizen Danışmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:
     Yurt dışında makine fabrikalarını da ziyaret ettik, şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, Sanko Makinanın sahip olduğu üretim teknolojisi yurt dışındaki emsallerinin çok daha ilerisindedir. 2008 yılında aldığımız MST M542 makinalardan çok memnun kaldık. Satış sonrası hizmetler ve yedek parça konusunda SANKO Makinanın desteği, sektörde itibarımıza daha da güç kattı. Her geçen gün makina sayımızı artırarak ekibimizi genişlettik. Türkiye genelindeki büyük projelerde, SANKO Makina ile yolumuza devam ediyoruz, devam edeceğiz.
     Köksal Danışmazın satın aldığı makinaların teslimat törenine, SANKO Makina adına, Satış Müdürü Murat Değirmencioğlu, Satış temsilcisi Emru Uzuner, MST Timsan yetkili servisi Sabri Selim ve Yimak yetkili servis Süleyman Yigiter de katıldı.
     (ZER-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Danışmaz Makina yine Sanko MST Bekoloderi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER