Dalamanda Atatürk fotoğraflarının çöpe atıldığı iddiası

Dalamanda Atatürk fotoğraflarının çöpe atıldığı iddiası -Kaymakamı Şimşek: -Soruşturma başlattık. Konunun araştırılması için müfettiş istedik


MUĞLA (A.A) - Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Atatürk fotoğraflarının çöpe atıldığı iddiası ile ilgili, Soruşturma başlattık. Konunun araştırılması için müfettiş istedik dedi.
     Kaymakam Yılmaz Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Öztaş Anadolu Lisesine ait olduğu belirlenen ve okulun depo kısmının temizlenmesi sırasında çıkarılan Atatürk fotoğrafları ve panoların okulun hizmetlisi tarafından imha edilmek üzere hatayla çöp konteynerine bırakıldığını söyledi.
     Şimşek, yaptıkları ilk incelemede olayda okul hizmetlisinin ihmalinin olduğunu belirterek, Çöpe atılan Atatürk fotoğrafları ile panolar artık kullanılmayacak durumdaydı. Bu nedenle kullanılmayıp imha edilmesi gerekiyordu. Tabi ki imha yöntemi bu değil. Burada hizmetlinin bilinçsizliği söz konusu. Konuya hassasiyet göstermeyen ilgililer hakkında gereken işlem yapılacak. Soruşturma başlattık. Konunun araştırılması için müfettiş istedik diye konuştu.
     Kaymakam Şimşek, olayda hata ve ihmali olanlarla ilgili gerekli işlemin yapılacağından kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dalamanda Atatürk fotoğraflarının çöpe atıldığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER