Dağ Bisikleti Yarışı ve Doğa Şenliği

Dağ Bisikleti Yarışı ve Doğa Şenliği düzenlenecek -Büyükşehir Belediyesinin düzenleyeceği yarışmaya ülke genelinden 200e yakın yarışmacı ile çok sayıda katılımın olması bekleniyor


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi, Hayvanat Bahçesi 60 Dakika Heyecan Bisiklet Yarışı ve Doğa Şenliği düzenleyecek.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ile Sıra Dışı Bisiklet Sporları (SDS) tarafından organize edilen Hayvanat Bahçesi 60 Dakika Heyecan Bisiklet Yarışı ve Doğa Şenliğine Türkiyenin her yerinden 200e yakın yarışmacının yanı sıra bisiklet grupları, spor kulüpleri ve vatandaşların katılması bekleniyor.
     Yarışlar, Antalya Hayvanat Bahçesi ve Doğa Parkı bünyesinde yeni oluşturulan doğa bisikleti parkurunda gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında doğa bisikleti parkurunun açılışı da yapılacak.
     Dağ bisikleti arazi sürüşü ve olimpik disiplin klasmanı şeklinde yapılacak yarışmalar, çocuk, genç erkekler, büyük erkekler, 30 yaş üzeri erkekler ve bayanlar ile 40 yaş ve üzeri erkekler ve bayanlar olmak üzere 5 kategoride olacak.
     Yarış kayıtları, lisanslı sporcular öncelikli olmak üzere, yarış koşulacağı sabah yarış öncesi alınacak. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Şenlik, 25 Kasım Pazar günü 14.00-16.00 saatleri arasında Hayvanat Bahçesinde gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dağ Bisikleti Yarışı ve Doğa Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER