Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -Kars Valisi Tepe: -Milletini, bayrağını seven, ahlaklı, çalışkan, barış ve kardeşlikten yana genç nesillerimiz, Cumhuriyetimizin teminatı olacaktır


KARS (A.A) - Karsta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla valilik binası önünde tören düzenlendi.
     Törende, Vali Eyüp Tepe, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Zeki Gürcan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.
     Tepe, burada yaptığı konuşmada, bayrağını seven, ahlaklı, çalışkan genç nesillerin, Cumhuriyetin teminatı olduğunu, Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyetinin ulaşacağı hedeflerin bitmeyeceğini söyledi.
     Kurtuluş Savaşının büyük zorluklar içerisinde kazanıldığına dikkat çeken Tepe, şunları kaydetti:
     Türk Milleti olarak bundan sonraki hedefimiz de, çağdaş uygarlığın yapıcı ve ilerici dinamik unsurlarından biri olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmaktır. Bu zor yolda millet olarak hepimize büyük görevler düşmektedir. Milletini, bayrağını seven, ahlaklı, çalışkan, barış ve kardeşlikten yana genç nesillerimiz, Cumhuriyetimizin teminatı olacaktır.
     Yapılan konuşmaların ardından, Cumhuriyet Bayramının 89. yıldönümü anısına gerçekleştirilen Cumhuriyet Koşusunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
     Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından verilen müzik dinletisinin ardından tören, resmi geçitle sona erdi.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER