Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: -Bugün siyaseti konuşmayalım, siyaset yapmayalım. Çünkü 75 milyon birlik, bütünlük ve coşku istiyor


BURSA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına işaret ederek, Bugün siyaseti konuşmayalım, siyaset yapmayalım. Çünkü 75 milyon birlik, bütünlük ve coşku istiyor dedi.
     Bursadaki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından Bursa Valiliğince düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşüne katılan Bakan Çelik, bir gazetecinin Ankarada kutlamalarda olaylar çıktı, polis biber gazı kullandı... şeklindeki sözleri üzerine, Ankaradan haberim yok ama Bursada son derece güzel bir atmosferde coşku içerisinde kutlandı ifadesini kullandı.
     Günün anlamının çok büyük olduğunu dile getiren Çelik, Bu anlamlı günde vatandaşların yüzüne baktım, vatandaşlar da bizim yüzümüze baktı. Bugün bari siyaset olmasın. Bu hepimizin, 75 milyonun anlamlı bir günü. Bugün siyaseti konuşmayalım, siyaset yapmayalım. Çünkü 75 milyon birlik, bütünlük ve coşku istiyor. Millette bu coşkuyu bugün ben gördüm. Onun için bu konu hizip yapılmaması gereken konuların başındadır diye konuştu.
     Bakan Çelik, daha sonra karayoluyla Ankaraya gitti.
    
     Muhabir: Harun Kaymaz
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER