Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Karamanlı ilçesinde de coşku içinde kutlandı


BURDUR (A.A) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Karamanlı ilçesinde de törenle kutlandı.
     İlçe meydanında düzenlenen törene, Kaymakam Uğur Akmeşe, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Tarran Güney, Belediye Başkanı Mehmet Özger, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
     Törende konuşan Kaymakam Akmeşe, Atatürkün kurduğu Cumhuriyetin, Türkiyenin çağdaş ve demokratik bir ülke olarak varlığını ve gelişimini sürdürmesinin en önemli güvencesi olduğunu kaydetti.
     Aydınlık yarınlara ulaşılmasında en büyük güvencenin, Türk ulusunun birlik ve beraberliği, yurdunu ve bağımsızlığını herşeyin üstünde tutan yaşam felsefesi olduğunu ifade eden Kaymakam Akmeşe, Ülkemizin gelişmesi için daha çok çalışmalı, yeni kuşaklara yurttaşı olmaktan gurur duyacakları güçlü bir ülke bırakabilmek için birlikte çaba göstermeliyiz diye konuştu.
     Gençlere de seslenen Akmeşe, Atatürk ilke ve devrimlerinin korunması, Cumhuriyetin tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılması hepimizin ortak sorumluluğudur dedi.
     Kutlamalarda, tören geçişi yapıldı, öğrenciler tarafından şiir ve kompozisyonlar okundu. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Tören, halk oyunları gösterileriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER