Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu: -Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmenin, Cumhuriyeti korumak ve yaşatmakla mümkün olabileceğini bildirdi.
     Kavuncu, Cumhuriyetin kuruluşunun 89uncu yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl Cumhuriyetin 89uncu yıl dönümünü kutlamanın coşku ve heyecanının yaşandığını belirtti.
     Cumhuriyeti yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idare ve fazilet diye niteleyen Kavuncu, şunları kaydetti:
     Hükümetimiz, Atatürk ilke ve devrimlerinin yol göstericiliğinde çağdaşlaşma yolundan sapmadan Cumhuriyeti yücelterek, yeni atılımları kararlılıkla gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmektedir. Hep ileriye umutla bakacak, toplumumuzun öz güvenini koruması amacıyla çabalarımızı anlayış ve iş birliği içinde sürdürecek, sorunlarımızı çözeceğiz. Şanlı geçmişinde sınav niteliğinde pek çok güçlüğü yüz akıyla aşma başarısını gösteren Türkiyenin, bu hedeflere ulaşacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. Dünyada lider ülkeler arasında yer alma hedefimizde hızla yol alıyorsak bunu Ulusal Önderimize, Atatürk ilke ve devrimlerine, Cumhuriyetin temel niteliklerine, başlatılan ve günümüzde de aynı anlayışla sürdürülmesi gereken çağdaş atılımlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle yurt içi ve yurt dışındaki tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutlar, herkese sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER