Cumhuriyet Bayramına doğru

Cumhuriyet Bayramına doğru -Vali Güzeloğlu: Cumhuriyetimizin ilanıyla birlikte ülkemiz kalkınma, ilerleme, modernleşme yolunda çok önemli adımlar atmış ve nitekim çağdaş dünyanın saygın bir üyesi haline gelmiştir


MERSİN (A.A) - Vali Hasan Basri Güzeloğlu, cumhuriyetin ilanıyla ülkenin kalkınma, ilerleme, modernleşme yolunda çok önemli adımlar attığını ve çağdaş dünyanın saygın bir üyesi haline geldiğini bildirdi.
     Güzeloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının büyük bir coşkuyla kutlandığını belirtti.
     Türk milletinin, cumhuriyet değerleri etrafında, milletçe her geçen gün daha güçlü bir şekilde kenetlendiğini ifade eden Güzeloğlu, şunları kaydetti:
     Cumhuriyetimizin ilanıyla birlikte ülkemiz kalkınma, ilerleme, modernleşme yolunda çok önemli adımlar atmış ve nitekim çağdaş dünyanın saygın bir üyesi haline gelmiştir. Hiç şüphe yok ki, cumhuriyetin reformist ve dinamik bir yapıda kurulmuş olması, bugün ve gelecekte güçlü adımlar atılması konusundaki en önemli dayanağımızı oluşturacaktır. Milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürecek olursak, çok daha güçlü ve müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Cumhuriyet Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER