Çukurova Belediyesinden vergi uyarısı

Çukurova Belediyesinden vergi uyarısı


ADANA (A.A) - Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ilk taksit ödemelerinin 31 Mayıs son gün olduğunu, vatandaşların mağdur duruma düşmemesi için veznelerin haftasonları da açık olacağını belirtti.
     Arıkan, 2013 yılına yönelik "Emlak Vergisi" ile işyerlerine ait "ÇTV"nin ilk taksit ödemelerinin 31 Mayısta son gün olduğunu anımsatarak, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemeleri uyarısında bulundu.
     Haftasonuna denk gelen 25-26 Mayıs günü veznelerin tamamının açık olacağını belirten Arıkan, "Ayrıca Emlak Vergisi Sorgulama ve ödeme ya da emlak beyannamesi verme işlemlerini mükelleflerimiz online yapabilir. Bu kapsamda, 7 gün 24 saat www.cukurova.bel.tr adlı internet adresinden Bildirim, borç sorgulama, tahakkuk, ödeme, tahsilat, evrak takip, sıhhı ruhsat, gayri sıhhı ruhsat, haftasonu ruhsatı ile nikah başvurusu, vergi bilgileri, ÇTV bedelleri sorgulanabilir, kredi kartı ile borç ödemesi güvenli bir şekilde yapılabilir" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Çukurova Belediyesinden vergi uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER