Çukurcadaki çatışmada

Çukurcadaki çatışmada -Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Kazan Vadisindeki çatışmada şehit olan üsteğmen Aykut Köroğlu için baş sağlığı mesajı yayımladı


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Kazan Vadisindeki çatışmada şehit olan üsteğmen Aykut Köroğlu için baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Malum partinin olağanüstü kongresi terör örgütünün propagandasına dönüşerek 40 bin vatandaşımızın katilinin dev posteri asılarak, biz teröristlerin sözcüsüyüz diye haykırdılar. Genel kurulda cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürkün resminin önüne İmralı canisinin dev posteri asılarak devletimize ve milletimize adete meydan okuyarak bir provokasyon yapmışlardır. Yine bu kan emici vampirlerin temsilcilerinin genel kurulunda, teröristlerin yuvası kandildeki görüntülerini aratmadı. Canilerin simgesi paçavraları boyunlarına takarak biz terör örgütü yandaşlarıyız diye görüntüler verdiler. Bu ülkeyi bizler yedi düvelde savaşarak kazandık, çok badirelerle mücadele ederek zor şartlar altında cumhuriyetimizi kurduk. Huzur içinde yaşarken dış güçlerin aynı zamanda silah tüccarlarının, uyuşturucu ticareti yapanlar, masum savunmasız insanları kullanarak insan ticareti ve kaçakçılık yaptıranların kuklaları ülkemizin gelişmesini istemeyenler, Osman Devleti zamanından bu güne kadar bölmek için uğraşanların köleleri boş durmuyor.
     Son zamanlarda artan okul yakma olaylarına değinen Yavuz, açıklamasını şöyle tamamladı:
     Kendi çocuklarının bir eli yağda bir eli balda hayat sürüyorlar. Haklarını savunduklarını zannettikleri insanların çocuklarını dağa çıkması için baskı yaparak dağlara çıkartıyorlar. Diğer taraftan ülkemizin gelişmesi için eğitim veren okullarımızı yakıp yıkıyorlar, sanki devletin görevlisiymiş gibi yollar kesip kimlik kontrolü yapıyorlar, ekmek parasını, çocuklarının rızkını kazanmaya çalışan masum insanların araçlarını yakıp yıldırma politikası izliyorlar. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak bu bölücülere gereken cezaların ivedilikle verilmesini istiyoruz. Bizlerin canını yakanların canlarının yanmasını istiyoruz. Şehidimize de Allahtan rahmet, ailesine yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Çukurcadaki çatışmada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER