Çubukta Ramazan Şenliği

Çubukta Ramazan Şenliği


ANKARA (A.A) - Çubukta bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ramazan Akşamları Şenlikleri, Atatürk Parkında başladı.
     Çubuk Belediyesince dün başlayan düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Lokman Özden, tüm ilçenin Ramazan ayını kutladı.
     Başkan Özden, Bu güzel ayda istedik ki hemşehrilerimiz ibadetlerini yaptıktan sonra, oruçlarını açtıktan sonra, teravih namazlarını kıldıktan sonra da çoluk çocuğuyla bu ilçemizin güzel meydanında Atatürk Parkında eğlensinler, dinlensinler dedi.
     Özden, şunları söyledi:
     Belediyecilik sosyal, kültürel etkinliklerin yapıldığı bir ortamdır. Onun içinde Ramazan ayı içerisinde her Cuma ve Cumartesi günleri biz bu etkinlikleri düzenliyoruz. Çok da güzel olduğunu düşünüyorum. Yaz mevsiminde tatile gidemeyen vatandaşlarımızın dayanışma içerisinde bir ve beraber olmalarını temin ediyor.
     Umarım vatandaşımız mutlu ve memnun oluyordur. Biz de bu etkinlikleri düzenleyenler olarak sizler burada olduğunuzda çok mutlu oluyoruz.
     Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Akşamları Şenliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
     Atatürk Parkına iftardan sonra gelen aileler, hazırlanan çeşitli gösterileri çocukları ile birlikte izlerken, onların eğlencelerine ortak oldular.
     Ateşbaz, Hacivat-Karagöz, Meddah, ortaoyunu ve illüzyon gösterilerinin zevkini çıkaran çocuklar, belediye tarafından ücretsiz dağıtılan patlamış mısır ve pamuk şekerden tatmak için uzun kuyruklar oluşturdu.
     Sunuculuğunu Bahri Özüpekin yaptığı gecede, sema gösterileri eşliğinde Mustafa Akbaş ve Fazlı Çoban Türk sanat müziği, Türk halk müziği ve bestelerinden oluşan bir konser verdi.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Çubukta Ramazan Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER