ÇÜ Rektörü Prof. Dr Kibara ziyaret

ÇÜ Rektörü Prof. Dr Kibara ziyaret


ADANA (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibarı ziyaret etti.
     ÇÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Kibara yeni görevinde başarılar dileyen Bilal Nadir Gök, üniversite ile sanayici buluşmasının her zaman yararlı sonuçlar yarattığını kaydetti.
     Geçmiş dönemlerde Çukurova Üniversitesi ile yapılan ortak projelerden fazlasıyla memnun kaldıklarını ve bu projelerin daha fazla artmasını istediklerini belirten Gök, şunları söyledi:
     Geçmiş dönemde Çukurova Üniversitesine Organize Sanayi Bölgesinde meslek yüksekokulu kurulması yönünde teklif götürmüştük. Bu konuda üniversite, organize sanayi yönetimi ve biz MÜSİAD olarak gerekli altyapı çalışmalarını bitirdik ve şu anda faaliyette olan Teknik Bilimler MYO kuruldu. Burada yetişen öğrencilerimiz aldıkları teorik eğitimleri daha kolay pratiğe dönüştürebiliyorlar. Biz üreticiler olarak daha üst seviyelerde bilgiyle donanmak istiyoruz. Bu da üniversiteyle bizlerin daha fazla ortak noktalarda buluşmasıyla sağlanacaktır. Amacımız sizlerle soframızın bir olmasıdır. Üzerimize düşen hangi konu olursa olsun yapmaya hazırız.
     Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ise ziyaretlerinden dolayı başkan Bilal Nadir Gök ve MÜSİAD yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek,sanayinin talep ettiği proje bazlı her konuda, Çukurova Üniversitesi olarak destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.
     Kendilerinin de yönetim olarak bu noktada ön ayak olacaklarını ifade eden Kibar, sanayicilerle öğretim üyelerini kaynaştıracak ve paylaşımlarını sağlayacak organizasyonları da destekleyebileceklerini belirtti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber ÇÜ Rektörü Prof. Dr Kibara ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER