CÜ Rektörü Kocacık, Suşehri Timur Karabal

CÜ Rektörü Kocacık, Suşehri Timur Karabal MYOyu ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunda (MYO) incelemelerde bulundu.
     İmranlı Meslek Yüksekokulunda yaptığı incelemelerin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ile Suşehrine gelen Prof. Dr. Kocacıkı, ilçe girişinde Belediye Başkanı Sedat Sel, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve diğer protokol üyeleri karşıladı.
     Suşehri Timur Karabal MYOda incelemelerde bulunan Kocacık, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Vehbi Ünaldan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Timur Karabal MYO Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Kocacık, şunları kaydetti:
     Amacımız en iyi şekilde hizmet vermek. Sizlerin atacağı bir adıma karşılık bizler beş adım atacağız. Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu hedefleri doğrultusunda en iyi şekilde eğitim vererek emin adımlarla ilerlemekte. Okulun eksiklerini ve tamamlanması gereken bütün çalışmaları en kısa sürede tamamlayacağız.
     Okul müdürü Ünal ise 13 öğretim görevlisi, 10 idari personel ve 812 öğrenci ile eğitime devam ettiklerini belirterek, Okulumuz kurulduğu günden beri hedefi doğrultusunda ilerlemekte ve en iyi şekilde eğitim vermeye devam etmektedir diye konuştu.
     Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel de Kocacıkı ilçede ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etti.
     İlçede yaptırılan Sağlık Yüksekokulu binasında da incelemelerde bulunan Kocacık, Kredi Yurtlar Kurumuna ait 500 öğrenci kapasiteli yurt binası ve sosyal tesisleri de gezdi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CÜ Rektörü Kocacık, Suşehri Timur Karabal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER