CÜ Rektörü Kocacıka ziyaretler

CÜ Rektörü Kocacıka ziyaretler -Müftü Şahin ve TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Derya Karataş, Rektör Kocacıkı ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Sivas Müftüsü Yusuf Şahin ve Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde oluşturulan Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Derya Karataş, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacıkı ziyaret etti.
     CÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, Müftü Şahin, ziyarette, Kutlu Doğum Haftasında CÜ İlahiyat Fakültesi ile 15-16 Nisanda ortaklaşa program yapmayı planladıklarını belirtti.
     Kocacık ise ortaklaşa program konusuna sıcak baktıklarını ifade ederek, CÜ olarak her türlü ortak projeye destek vereceklerini kaydetti.
    
     -Karataşın ziyareti-
    
     Sivas TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Derya Karataş da Kocacıkı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kocacık, kadınların iş konusunda yollarının daha da açılması gerektiğini aktararak, Sivastaki mevcut koşulların tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor. Biz, Cumhuriyet Üniversitesi olarak gereken desteği kadın girişimcilerimize vermeye hazırız. Bu konuda ön plana çıkmış ve başarısı kanıtlanmış kişileri Cumhuriyet Üniversitesi olarak davet edebiliriz. Girişimci kadınlarımızın her zaman yanındayız ifadelerini kullandı.
     Karataş da çalışmaları hakkında bilgi vererek, şunları kaydetti:
     Cumhuriyet Üniversitesinin desteğine ihtiyacımız var. Bu konuda işbirliği içerisinde ortak hareket ederek, elimizden gelen çalışmaları yapmak istiyoruz. Cumhuriyet Üniversitesinden de arkadaşlarımız var. Bunların içinde 15 kişilik icra komitemiz var. Kalabalık bir grupla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CÜ Rektörü Kocacıka ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER