ÇÜde mezuniyet töreni

ÇÜde mezuniyet töreni -Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler enstitülerinin mezuniyet töreni yapıldı


ADANA (A.A) - Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler enstitülerinin 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.
     Balcalı Yerleşkesindeki Mithat Özsan Amfisindeki saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri Marina Babayeva eşliğinde yaylı çalgılar müzik dinletisi sundu.
     ÇÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Kasap, törende yaptığı konuşmada, ÇÜ bünyesindeki enstitülerin 30 yıldır mezun verdiğini belirterek mezunların sayısının 10 bini aştığını kaydetti.
     Enstitülerden bu yıl 297 Fen, 38 Sağlık ve 262si Sosyal Bilimler olmak üzere toplam 597 mezun verdiğini ifade eden Kasap, Öğrencilerimiz bugün alacakları diplomalarıyla başarılarını taçlandıracaklardır. Öğrencilerimizin duydukları haklı gurur ve sevinci paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sevgili öğrenci arkadaşlarım bugün sizin için zorlu, uzun bir sürecin sonlandığı, diğer taraftan kendinize yeni amaç ve hedefler koyduğunuz bir yolun başlangıcındasınız. Hepinize başarılar diliyorum dedi.
     Konuşmanın ardından mezun olan doktora öğrencileri doktara yeminlerini etti.
     Törende daha sonra mezun olmaya hak kazanan öğrencilere, mezuniyet belgeleri verildi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber ÇÜde mezuniyet töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER