Çorum Emniyet Müdürlüğünde devir teslim

Çorum Emniyet Müdürlüğünde devir teslim -İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, görevi düzenlenen törenle Halil İbrahim Doğana devretti


ÇORUM (A.A) - Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze atanan Çorum Emniyet Müdürü Necmettin Emre, görevini Halil İbrahim Doğana devretti.
     İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen törende konuşan Emre, 3 yıldır görev yaptığı Çorumda güzel günler geçirdiğini belirterek, Burada zevkle görev yaptım. Meslektaşlarımla Çorumun asayişini, güvenliğini layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Böyle bir ayrılık varsa kaderimizde bize düşen şey teslimiyettir. Olanda hayır vardır. Hakkımızda hayırlı olan budur dedi.
     Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Çoruma atanan Halil İbrahim Doğan ise Çorumun huzurlu bir kent olduğunu, Çorumdaki güzel çalışmaları daha ileri taşımak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.
     Çorumda sevgi, hoşgörünün hakim olduğunu ifade eden Doğan, huzur ve asayişin sağlanmasında başarılı çalışmalara imza atıldığını, teşkilat olarak yapılan güzel çalışmaları daha üst seviyeye taşımak için çalışacaklarını kaydetti.
     Törene, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal ile bazı kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Çorum Emniyet Müdürlüğünde devir teslim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER