Çorum Barosundan hizmet binası girişimi

Çorum Barosundan hizmet binası girişimi


ÇORUM (A.A) - Çorum Barosu Başkanı Avukat İbrahim Özyılmaz, baroya yeni bir hizmet binası kazandırmak için çalışma yaptıklarını söyledi.
     Özyılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, avukatların zamanlarını daha iyi değerlendirebilmeleri, stajyer avukatların eğitimlerinin daha sağlıklı sürdürülebilmesi ve sosyal etkinlikler için yer ayrılabilmesi için baroya ait yeni bir hizmet binası aradıklarını belirtti.
     Barolar Birliği ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini ve yer alımı konusunda yetkinin çıktığını ifade eden Özyılmaz, Yaklaşık 620 metre kare kapalı alana sahip bir yer almak için girişimlerde bulunduk. Barolar Birliği bu amaçla 650 bin lirası bina için, 350 bin lirası da iç donanımının tamamlanması için, toplam 1 milyon liralık bir destek verecek diye konuştu.
     Fatih Caddesinde bulunan adliyeye yakın bir yerde yeni bir binanın alımıyla ilgili görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Özyılmaz, hizmet binası sıkıntısının giderilmesiyle bilikte, uzun yıllardır ihtiyaç duyulan bir sorunun giderileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum Barosundan hizmet binası girişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER