Çorumda telefonla dolandırıcılık iddiası

Çorumda telefonla dolandırıcılık iddiası -Cep telefonundan arayarak, terör örgütüne para gönderdiğini söyleyenlerin hesabına 70 bin lira yatıran kişi, parasının dolandırıldığını fark edince şikayetçi oldu (Fotoğraflı-Gör


ÇORUM (A.A) - Çorumda, cep telefonundan arayıp, terör örgütüne para gönderdiğini söyleyenlerin hesabına 70 bin lira yatıran kişi, parasının dolandırıldığını fark edince şikayetçi oldu.
     Emeklisi Doğan Cyi (55), cep telefonundan arayan kişiler, hesabından terör örgütüne para gönderdiğini, kendisine yardımcı olabilmeleri için verdikleri hesaba para yatırmasını istediler.
     Yaklaşık bir saat telefonla bu kişilerle konuşan Doğan C, kendisine söylenen hesap numaralarına para yatırmak için evden ayrıldı. Kocasının telefon görüşmelerinden şüphelenen eşi, polisi arayarak yaşananları anlattı. İhbar üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerindeki bankalara ait şube ve ATM cihazları önünde Doğan Cyi aramaya başladı.
     Ekipler tarafından İnönü Caddesindeki bir banka şubesinde bulunan Doğan C, polis ekiplerini karşısında görünce şaşkınlık yaşadı. Başından geçenleri polis ekiplerine anlatan Doğan Cnin, 6 ayrı banka şubesinden, kendisine verilen hesap numaralarına toplam 70 bin lira yatırdığını söylediği öğrenildi.
     Polis ekipleriyle beraber para yatırdığı banka şubelerine giden Doğan C, para yatırma işlemlerinin iptal edilmesi için banka görevlilerine talepte bulundu. Doğan C, bir banka şubesinden 29 bin lirayı bloke ettirebildi.
     Doğan C, daha sonra eşi ve çocuklarıyla İl Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Bu arada Doğan Cnin yakınları, görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay - İsmail Çimen
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Çorumda telefonla dolandırıcılık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER