Çorumda avukatın silahla yaralanması

Çorumda avukatın silahla yaralanması -Bir dava nedeniyle tartıştığı avukatı bürosunda bacağından vurduğu öne sürülen kişi, Çorum Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan özel ekip tarafından Trabzonda yakalandı


ÇORUM (A.A) - Çorumda bir dava nedeniyle tartıştığı avukatı bürosunda bacağından vurduğu öne sürülen kişi, Çorum Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan özel ekip tarafından Trabzonda yakalandı.
     Çorum Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, geçen hafta Çorum Barosu avukatlarından Mahmut Hikmet Keleşin, bürosunda bir boşanma davası nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma sırasında tabancayla bacağından yaralanması olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğünce özel ekip oluşturulduğu bildirildi.
     Yapılan araştırmada zanlının, avukat Keleşin baktığı boşanma davasındaki taraflardan birine yakınlığı ile bilinen G.Ö. olduğu ve oluşturulan özel ekip tarafından memleketi Trabzonun Akçaabat ilçesinde yakalandığı belirtildi.
     Gözaltına alınan ve asıl isminin M.G. olduğu belirlenen zanlının, G.Ö. adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığının tespit edildiğinin vurgulandığı açıklamada, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan zanlının iki ayrı soruşturma kapsamında arandığı ve bir suçtan dolayı da kesinleşmiş 4 yıl 6 ay hapis cezasının bulunduğu ifade edildi.
     Zanlının, gerekli işlemlerin tamamlanması sonrasında kesinleşen hapis cezası ile ilgili Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Çorumda avukatın silahla yaralanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER