Çorlu Belediye Başkanı Baysan:

Çorlu Belediye Başkanı Baysan: -Toplumumuzda ve kültürümüzde büyük bir önemi olan ramazan bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, toplumumuzda ve kültürümüzde büyük bir önemi olan ramazan bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
     Baysan, yaptığı yazılı açıklamada, bayramların milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günler olduğunu belirtti.
     Baysan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
     Toplumumuzda ve kültürümüzde büyük bir önemi olan Ramazan bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramının, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çorlulu hemşehrilerimiz olmak üzere Türkiyenin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın Ramazan bayramını en samimi duygularla kutluyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Ergin Akgün
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Çorlu Belediye Başkanı Baysan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER