Çorludan Ankaraya uçak seferlerinin artırılması talebi

Çorludan Ankaraya uçak seferlerinin artırılması talebi -Çorlu Kaymakamı Doğan: -Anadolu Jetin Çorlu-Ankara uçak seferleri arttırılmalı


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Anadolu Jetin, Çorlu-Ankara uçak seferleri arttırılmalı dedi.
     Kaymakam Doğan, Anadolu Jetin Bölgesel Uçuşlardan Sorumlu Başkanvekili İbrahim Doğan ve beraberindeki heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, Anadolu Jetin bölge halkının taleplerini göz önünde bulundurarak, sefer sayısını bu doğrultuda düzenlemesi gerektiğini söyledi.
     Tekirdağ, Edirne ve Kırklarelide yaşayanların ve özellikle iş adamlarının Ankara uçuşlarında Çorluyu tercih ettiklerini ifade eden Doğan, Çorludaki havaalanımızda otopark ve trafik sorunu yok. İstanbulun yoğun trafiğine girmeden, otopark sorunu yaşamadan Çorludan uçuş yapabilecekler. Hatta ben inanıyorum ki, İstanbuldan Mahmutbeyden bu yana Küçükçekmece, Büyükçekmece, Avcılar, Beylikdüzünde yaşayan vatandaşlar Çorlu Havaalanını kullanarak Ankaraya uçmak isteyeceklerdir. Çorlu Havaalanı, büyük uçakların inebileceği bir kapasiteye sahip diye konuştu.
     Doğan, sabahın erken saatinde Ankara uçuşunun bölge açısından çok yararlı olacağını düşündüğünü anlatarak, Anadolu Jetin Çorlu-Ankara uçak seferleri arttırılmalı. Sabah erken saatlerde Çorludan Ankaraya uçuşların olması gerekiyor. Ben, üzerime düşeni yapacağım. Uçuşlar için havaalanı mülki idare amiri olarak büyük efor sarf edeceğim dedi.
     Anadolu Jetin Bölgesel Uçuşlardan Sorumlu Başkanvekili İbrahim Doğan da Çorludan Ankaraya günde en az 2 sefer planladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Çorludan Ankaraya uçak seferlerinin artırılması talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER