ÇOMÜ öğrencileri Almanyada çalışmalarını sürdürüyor

ÇOMÜ öğrencileri Almanyada çalışmalarını sürdürüyor


ÇANAKKALE (A.A) - Bir proje kapsamında Almanyada bulunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü öğrencileri çalışmalarını sürdürüyor.
     ÇOMÜden yapılan açıklamaya göre, Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü öğretim elemanları Şahine Hatipoğlu ve Zafer Öncül ile ERASMUS IP programı kapsamında Almanyanın Würzburg kentinde bulunan bölüm öğrencileri Murat Demirtop, Sezen Düzakar, Feride Ceyda Elkaya, Simge Kaner, Selami Melik Kocaoğlu ve Gizem Yorgancıoğlu 24 Ağustosta sahnelenecek proje gösterisi için hazırlıklarına devam ediyor.
     Öğrenciler, yoğun bir akademik dönemin ardından kısa bir tatil sonrası Almanyada olmayı, gelecek yılın yoğun ders programı öncesi girilen bir kampa benzetti.
     Birincisi 2011 yılında Bozcaadada Şahine Hatipoğlunun yönetiminde gerçekleştirilen projenin ikinci adımı Almanyada sürüyor. Oyunculuk eğitiminde uygulamaya dayalı deneyim eğitimin kalitesinin yükseltilip, gelecek yıllarda bu tür projelerin daha genişletilerek uygulanması planlanıyor.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber ÇOMÜ öğrencileri Almanyada çalışmalarını sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER