ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Finlandiyalı öğretim üyeleri ÇOMÜde


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi (FEF) Biyoloji Bölümü ile Finlandiyanın Jyvaskyla Üniversitesi arasında gerçekleştirilecek işbirlikleri kapsamında, Jyvaskyla Üniversitesi Biyoloji ve Çevre Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Dr. Marja Tiirola ÇOMÜ Biyoloji Bölümünü ziyaret etti.
     Biyoloji Bölümünü gezen Dr. Tiirola, ÇOMÜ Deniz Kaplumbağaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Şükran Yalçın Özdilek ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdemi makamında ziyaret etti.
     Ziyarette, Dr. Maria Tiirola Biyoloji Bölümü ile Jyvaskyla Üniversitesi Biyoloji ve Cevre Bilimleri Bölümü arasında çeşitli işbirliği projeleri gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erdem ise iki üniversite ve iki bölüm arasında yapılacak işbirliğinin çok önemli ve faydalı olacağını bildirdi.
    
     -İstatistik Bölüm Başkanlığında görev değişimi-
    
     ÇOMÜ FEF İstatistik Bölüm Başkanlığını vekaleten yürüten Prof. Dr. Yakup Hacı, görevini Yrd. Doç. Dr. Burcu Mestava devretti.
     Dekanlık makamında gerçekleşen törende konuşan FEF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Yakup Hacıya yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Yrd. Doç. Dr. Burcu Mestava da görevinde başarılar diledi.
     Törene dekan yardımcısı Doç. Dr. Muhammet Eratta katıldı.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER