ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -ÇOMÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde ilk uzmanlık tez sınavı yapıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde ilk uzmanlık tez sınavı yapıldı.
     Dr. Emel Peker, Aile Hekimliği Anabilim Dalının ilk asistanı olarak, Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Erkan Melih Şahin, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Naci Topaloğlu ve Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Uludağın katıldığı tez sınavına alındı.
     Sınavı başarıyla tamamlayan Dr. Pekerin, 2 ay sonra yapılacak uzmanlık sınavının ardından uzman doktor olarak Sağlık Bakanlığı tarafından atamasının gerçekleştirileceği bildirildi.
    
     -Prof. Dr. Durman ÇOMÜde-
    
     Yükseköğretim Ulusal Yeterlikler Komisyonu Üyesi ve Çalışma Grubu Yürütücüsü Prof. Dr. Mehmet Durman, Troia Kültür Merkezinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) yöneticileri, akademik ve idari personeliyle bir araya geldi.
     Avrupa ve Türkiyede yüksek öğretimi etkileyen süreçler, ulusal yeterlilikler çerçevesinde uluslararası ve ulusal güncel gelişmeler, yüksek öğretimde kalite ve güvencesi hakkında bilgilendirme yapan Durman, Sakarya Üniversitesindeki kalite uygulamaları üzerinde de tecrübelerini paylaştı.
     Toplantının sonunda Durmana Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner tarafından hediye verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER