Çocuk Meclisinde seçim heyecanı

Çocuk Meclisinde seçim heyecanı -Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisinin yeni üyeleri, demokratik bir ortamda ilk seçim gerçekleştirmenin heyecanını yaşadı


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisinin yeni üyeleri, demokratik bir ortamda ilk seçim gerçekleştirmenin heyecanını yaşadı.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çocuk Meclisi seçimleri yapıldı. Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerde çocuklar, önce seçmen listelerinden isimlerini kontrol ettiler, daha sonra oy toplama ve adaylarını tanımaya çalıştı.
     Adaylar, Hizmette Sınır Tanımaz, Oy Veren Arkadaşlarım Hiç Pişman Olmaz, Çocuk Aklımızla Biz de Varız, Sözde Değil Özde Başkan, Ankara İçin Hedef, Günü Kurtarmak Değil; Geleceği Kuşatmaktır sloganlarıyla destek bulmaya çalıştı.
     18. Dönem Çocuk Meclisine 9 noktada 2 bin 446 başvuru yapıldı. Meclise girmeye hak kazananların isimleri, oyların sayılmasından sonra duyurulacak.
     Çocuk Meclisini yeni dönem 150 üyesi, 2 Aralıkta yapılacak Başkanlık Divanı seçimlerinin ardından Mazbata Töreni ve Birinci Genel Kurul ile yeni dönem çalışmalarına başlayacak.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber Çocuk Meclisinde seçim heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER