Cizreli öğrencilerden, Mavi Kapak kampanyasına destek

Cizreli öğrencilerden, Mavi Kapak kampanyasına destek


ŞIRNAK (A.A) - Cizre Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Mavi Kapak kampanyası kapsamında topladıkları 7 bin 258 mavi kapağı Cizre Engelsiz Hayat Derneğine teslim etti.
     Okul idarecisi Neşet Barın ve Biyoloji öğretmeni Fatih Akçakın ile Cizre Engelsiz Hayat Derneğini ziyaret eden öğrenciler topladıkları mavi kapakları dernek yöneticilerine teslim etti.
     Biyoloji öğretmeni Akçakın, ilçede birçok engellinin tekerlekli sandalyeye sahip olmadığı için evlerinden dışarıya çıkamadığını belirterek, engellilerin eve mahkum olmaması için topladıkları mavi kapakları derneğe teslim ettiklerini söyledi.
     Bir tekerlekli sandalye için 250 kilogram mavi kapak toplanması gerektiğini ifade eden Akçakın, herkesin bu kampanyaya destek vermesini istediklerini belirtti.
     Dernek başkanı Gülizar Ölmez ise başlattıkları kampanyaya öğrencilerin destek vermesinden mutluluk duyduklarını belirterek, Bu destek bir engellinin daha yaşamına dokunulduğunun kanıtıdır. Destek veren tüm okul idarecisi ve öğrencilerine teşekkür ederiz dedi.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Cizreli öğrencilerden, Mavi Kapak kampanyasına destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER