Cizre Kaymakamı Koca:

Cizre Kaymakamı Koca: Eğitim öğretim denince akla cehaletle savaş geliyor


ŞIRNAK (A.A) - Cizre Kaymakamı Koca, Eğitim öğretim denince akla cehaletle savaş geliyor dedi.
     Kaymakam Koca, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Katran İlköğretim Okulunda düzenlenen törende, ülkenin en büyük düşmanın cehalet olduğunu belirtti.
     Cehaletin her şeyin başı olduğunu ifade eden Koca, Maalesef günümüzde memleketimizin geri kalmasını isteyen, memleketimizin cehaletle baş başa kalmasını isteyen guruplar, şu anda ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar dedi.
     Koca, Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın, iyi bir eğitim aldıktan sonra bu vatana, millete ve sizlere hizmet etmesini arzu ediyoruz. Bugün bunun için buradayız. Bu vesileyle bütün öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutlar, eğitim hayatlarında başarılarının devamını dilerim diye konuştu.
     Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis de Cizrenin öğrenci şehrine dönüştüğünü kaydederek, Yeni eğitim sistemimizin gerektirdiği teknik ve fiziksel şartları hızla oluşturuyoruz. Yeni açılan 4 tane 24 derslikli ve 3 tane 8 derslikli okulumuzun eğitim öğretimine başlaması, derslik başına düşen öğrenci sayımızda bir nebze de olsa rahatlama sağlamıştır. Fakat hedefimiz yeni dersliklerle tüm okullarımızda normal öğretime geçmektir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Abidin Yel/ Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Cizre Kaymakamı Koca: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER