Çivrilde kayıp kız

Çivrilde kayıp kız -Arkadaşlarıyla buluşmak için evden ayrılan 13 yaşındaki kızından 3 gündür haber alamayan baba, çocuğunun bulunması için yardım bekliyor


DENİZLİ (A.A) - Çivrilde, 12 Aralık Çarşamba günü evden çıktıktan sonra kaybolan 13 yaşındaki kızını arayan baba Yener Öztürk, gözyaşları içinde kızının bulunması için kendine yardım edilmesini istedi.
     Çivrilde, çarşamba günü eğitim gördüğü Kadir Kameroğlu Ortaokulundan eve döndükten sonra arkadaşlarıyla buluşmak için evden çıkan 13 yaşındaki Kübra Şenel Öztürkten 3 gündür haber alınamıyor.
     Kaybolan kızını bulmak için her yerde arayan baba Yener Öztürk, gözyaşları içerisinde kızının bulunması için kendisine yardımcı olunmasını istedi.
     Baba Öztürk, kızının çarşamba akşamı eve gelmemesi üzerine emniyete başvurduğunu, kendi imkanlarıyla da arama çalışması yaptığını ifade ederek, Gece gündüz kızımı arıyorum. Polisler ellerinden geleni yapıyor, onlar da benimle birlikte kızımı arıyor, fakat hala bulunamadı. Kızımı görenler, yerini bilenler, Allah rızası için bana yardımcı olsun dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Emre Umurbilir
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Çivrilde kayıp kız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER