Çine OSBde kurulması planlanan doğalgaz çevrim

Çine OSBde kurulması planlanan doğalgaz çevrim santrali -Aydın İl Genel Meclisi Üyesi Ödemir: Arkadaşlarımızın halka rağmen bir şeyleri dayatmanın anlamı olmadığını anlaması gerekir


AYDIN (A.A) - Aydın İl Genel Meclisinin Ak Partili Çine Üyesi Hamit Özdemir, Çine Organize Sanayi Bölgesinde kurulması planlanan doğalgaz çevrim santraline ilişkin olarak, Arkadaşlarımızın halka rağmen bir şeyleri dayatmanın anlamı olmadığını anlaması gerekir dedi.
     Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çine Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kurulması planlanan doğalgaz çevirim santraline ilişkin siyasi partiler arasında devam eden tartışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
     Yapılması planlanan santrale halkın büyük bir kesiminin karşı olduğunu savunan Özdemir, Halkın büyük bölümünün karşı olduğu bir yatırım ile ilgili bazı parti yöneticilerimizin ısrarlı ve agresif tutumları, ne yazık ki halka hizmet noktasında güzel projelere imza atan partimize zarar vermektedir. Arkadaşlarımızın halka rağmen bir şeyleri dayatmanın anlamı olmadığını anlaması gerekir diye konuştu.
     Özdemir, Çine ilçesine bağlı köyler için il özel idaresi bütçesinden toplam 1 milyon 485 bin lira ödenek ayrıldığını da bildirdi.
     (MŞ-SD-UFK)
<< Önceki Haber Çine OSBde kurulması planlanan doğalgaz çevrim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER