Çine Belediyesi Mayıs ayı toplantısı yapıldı

Çine Belediyesi Mayıs ayı toplantısı yapıldı


AYDIN (A.A) - Çine Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısı yapıldı.
     Başkan Enver Salih Dinçerin yönettiği toplantısında görüşülen 3 gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı. Gündemin ilk maddesinde, belediye 2011 yılı kesin hesapları görüşüldü.
     Bilançoyu okuyan Çine Belediye Muhasebe Müdürü Necmiye Akçakoca, 2011 yılı kesin gelir gider bütçemiz 9 milyon 198 bin 538 TL 79 kuruştur. Bütçenin gerçekleşme oranı yüzde 85tir dedi. 2011 yılı kesin hesapları oy birliği ile onaylandı.
     Kavşit Köyünde bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Çoban ve Oğlak Şenliği için oluşturulan komitede Meclis adına Fadime Çetinin görevi oy birliği ile kabul edilirken, oy birliği ile Başkan Dinçere şenlik için harcama yetkisi verildi.
     Belediyenin memur ve sözleşmeli personeline sosyal denge tazminatı verilmesi konusu gündemin son maddesi olarak görüşüldü.
     Bu madde de bilgilendirme yapan Başkan Enver Salih Dinçer, İşçilerimiz sendikalı oldukları için sosyal denge tazminatlarını alıyorlardı. Memurlarımız ve sözleşmeli personelimiz de sendikalı oldu. Onlara da hakları olan sosyal denge tazminatlarını vermemiz gerekiyor. Bunu aylık 150 TL olarak maaşlarına ilave etmeyi düşünüyoruz dedi.
     Bu öneri oy birliği ile kabul edilirken, iki dini bayramda verilen ikramiyenin 300 lira olması kararlaştırıldı.
     (MŞ-SD-HY)
<< Önceki Haber Çine Belediyesi Mayıs ayı toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER