Cinayet zanlıları 9 yıl sonra bulundu

Cinayet zanlıları 9 yıl sonra bulundu -Çanakkalede bir kişinin ormanlık alanda öldürülmesinin ardından takip çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, cinayeti işleyen 3 kişiyi 9 yıl sonra tespit etti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede, 2004 yılında bir kişinin ormanlık alanda öldürülmesinin ardından takip çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, cinayeti işleyen 3 kişiyi 9 yıl sonra tespit etti.
     Alınan bilgiye göre, 22 Eylül 2004te Çanakkalenin Güzelyalı köyünde ormanlık alan içerisinde Kadir Kya ait ceset bulundu. Av tüfeği ile vurularak öldürüldüğü tespit edilen Kadir Knın öldürülmesinin ardından, faillere ulaşılamadı.
     Jandarmanın kurduğu özel bir ekiple olayın fail ya da faillerine yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada, Kadir Knın Çanakkalede aynı otelde birlikte çalıştıkları ve aralarında ilişki olduğu iddia edilen S.E. ve eşi A.Enin Kadir Kyı öldürmüş olabileceği değerlendirildi.
     Elde edilen deliller ve tanık ifadelerinin dinlemesinin ardından, S.E. ile eşi A.E. ve arkadaşı Ü.Knin, S.E. ile olan ilişkisi sebebiyle Kadir Kyı Güzelyalıdaki ormanlık alana götürerek öldürdükleri tespit edildi.
     Cumhuriyet Savcısının talimatıyla cinayetten 9 yıl sonra gözaltına alınan zanlılar, daha önceki yıllarda alınan ifadeleriyle son alınan ifadelerindeki çelişkiler, elde edilen deliller ve konuyla ilgili bilgisi olduğu değerlendirilen tanıkların ifadeleri doğrultusunda, Çanakkale Adliyesine sevk edildi.
     Zanlılardan, A.E adam öldürmek suçundan tutuklandı. S.Enin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına, başka bir suçtan halen Çanakkale E Tipi Cezaevinde bulunan Ü.Knın cinayetle ilgili de yargılanmaya başlanmasına karar verildi.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Cinayet zanlıları 9 yıl sonra bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER