Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ:

Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ: -Etibank Tesislerinde belediye tesis alanı olarak ayrılan 11 dönümü en iyi şekilde, halkımızın yararına kullanacağız


YALOVA (A.A) - Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Etibank Tesislerinde belediye tesis alanı olarak ayrılan 11 dönümü en iyi şekilde, halkımızın yararına kullanacağız dedi.
     Başkan Metin Dağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu ayki meclis toplantılarında Etibank Tesislerinde kendilerine ayrılan yerle ilgili karara varacaklarını söyledi. Dağ, şöyle konuştu:
     Mecliste biz belediye olarak ne yapacağımızın kararını vereceğiz. Karardan sonra Milli Emlaktan buranın tahsisini isteyeceğiz. Bu mecliste bunu sonlandıracağız. Etibankta sona geliniyor. Etibank Tesislerinde belediye tesis alanı olarak ayrılan 11 dönümün en iyi şekilde, halkımızın yararına kullanacağız
     Etibank Tesisleri ile ilgili çok mücadele verdiği belirten Dağ, Gönlüm isterki burasının tamamı Çiftlikköy Belediyesine verilseydi. Ama yapacak bir şey kalmadı. Ben mücadelemi verdim ama buraya erişemedik diye konuştu.
     (ERH-HRN)
<< Önceki Haber Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER