CHP yönetiminden Demiryol

CHP yönetiminden Demiryol-İşe ziyaret -CHP İl Başkanı Keleş: -Emeğin siyasi partisi olmaz, emek çok kutsal bir kavramdır


SAKARYA (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve parti yönetimi Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şubesini ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Yaman, CHP Sakaryada sizinle birlikte daha çok konuşulur oldu. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sosyal demokrat bir partiye yakışır siyaset anlayışı da budur zaten diye konuştu.
     Keleş ise sendikaların ve siyasilerin birinci önceliğinin işçinin ve emekçinin hakkını sonuna kadar savunmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     Emekçinin özlük haklarını hiçe sayan AKP son olarak da Türk Havayollarından (THY) 305 çalışanı hukuksuz bir şekilde işten çıkarmıştır. Tüm emek camiası çok büyük bir fırsatı kaçırmışlardır. Eğer bu haksızlığa uğrayan THY çalışanlarına hem Hava-İş Sendikası hem tüm siyasi partiler aynı anda büyük bir tepki verseydi şimdi sendikal haklar bu ülkede çok farklı bir yerde olurdu. Bu fırsatı kaçırdık ama bundan sonrası için sendikalar ve siyasiler emeğin kutsallığı noktasında ortak hareket etmelidir.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP yönetiminden Demiryol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER