CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Özbakır:

CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Özbakır: -Türkiyenin kadın profilini çıkarıp kadınlara yönelik genel ve yerel politikalara katkı sunacağız


YALOVA (A.A) - CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Nurten Özbakır, Türkiyenin kadın profilini çıkarıp kadınlara yönelik genel ve yerel politikalara katkı sunacağız dedi.
     Özbakır, yaptığı açıklamada, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak ve yöre halkıyla buluşmak için yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü kuracaklarını söyledi.
     Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan öncülüğünde başlayan CHPli Kadınlar Anadolu Yollarında 7 Ayda 7 Bölge çalışmasının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Özbakır, Bu çalışma kapsamında 7 ayda 7 bölge çalışmasıyla ilçe, mahalle ve sandık çalışmasına geçilecek. Bununla hedef seçimlerin iki ana unsuru olan kadınlar ile sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmek diye konuştu.
     Çalışma boyunca hedefin, kadın sesini çoğaltmak ve paylaşmak olduğunu ifade eden Özbakır, Türkiyenin kadın profilini çıkarıp kadınlara yönelik genel ve yerel politikalara katkı sunacaklarını bildirdi.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Özbakır: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER