CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması -Bingöl Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ziya Sözen: -Bize göre bu oyunun baş aktörü Kılıçdaroğludur


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği Başkanı (BİŞHAK) Ziya Sözen, CHP milletvekili Aygünün kaçırılmasının bir oyun olduğunu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun da baş aktörü olduğunu iddia etti.
     BİŞHAK Başkanı Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütü tarafından kaçırılan ve serbest bırakıldıktan sonra terör örgütü mensuplarını övmesinin kendilerini üzdüğünü belirterek, kaçırılma olayının CHPnin Meclisi olağanüstü toplantıya çağırmasıyla ilgisi bulunduğunu ileri sürdü.
     Sözenin açıklamasında şu görüşlere yer verildi:
     CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün PKK terör örgütü tarafından kaçırılması ve iki gün sonra serbest bırakılması olayı iyi kurgulanmış, senaryosu iyi yazılmış, oyuncuları tarafından iyi oynanmış trajikomik bir oyundan ibarettir. Bize göre bu oyunun baş aktörü Kılıçdaroğludur. Çünkü bu olay CHPnin Meclisi olağanüstü toplantıya çağırmakla alakalı daha önceden planlanmış olması muhtemel olan bir oyundur. PKK terör örgütü CHP milletvekili Hüseyin Aygünü kaçırdı haberinin ajanslara düşmesinden sonra, bizim gibi çarşıda, mahallede dinlediğimiz herkes bu bir oyundur demekteydi.
     Aygünün serbest bırakıldıktan sonra yaptığı konuşmanın suç unsurlarıyla dolu olduğunu belirtilen açıklamada, PKK terör örgütünü bilerek ve maksatlı olarak övme girişimidir. Savcılarımızın ve ilgili birimlerimizin bu olayın perde arkasını aydınlatmaya yönelik detaylı bir soruşturma ve araştırma içerisine girmelerini bekliyoruz denildi.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik /Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER