CHP Tunceli Milletvekili Genç:

CHP Tunceli Milletvekili Genç: -Cumhurbaşkanlığına adayım


MUĞLA (A.A) - CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu söyledi.
     Bodrumun Turgutreis beldesinde gazeteci yazar Uğur Mumcunun ölümünün 20. yılı nedeniyle düzenlenen anma etkinliklerine katılan Genç, gazetecilere açıklamalarda bulundu.
     Genç, Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu bildirerek, Cumhurbaşkanlığına adayım. Ben ciddi bir insanım şaka yapmıyorum. 33 senelik siyasetçiyim. Hep bu siyasi iktidarla hep yolsuzluklarla işkencelerle keyfiliklerle mücadele eden, devleti en iyi tanıyan bir milletvekiliyim. O bakımdan Abdullah Gül bile benim kadar devleti tanımaz dedi.
     Kamer Genç, gazetecilerin, CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Gülerin, Türk ulusuyla Kürt milliyetini eşit, eş değerde gördüremezsiniz sözlerini değerlendirmesini istemesi üzerine, Parti içi meselelerini burada konuşmaya gerek yok. Olmuşsa bakalım, ne amaçla söylediğini bilmiyorum. İnsanlar eşittir, öyle şey olmaz. Arkadaşımızın da böyle bir laf sarf ettiğini sanmıyorum diye konuştu.
     CHP Adıyaman Milletvekili Salih Fıratın istifasını da değerlendiren Genç, Neden istifa ettiğini bilmiyorum. Belki bir kızgınlığına gelmiştir. Yarın vazgeçer dedi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber CHP Tunceli Milletvekili Genç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER