CHP Tunceli Milletvekili Aygünün savcılıkta ifade

CHP Tunceli Milletvekili Aygünün savcılıkta ifade vermesi (1) -Aygün: İki gün boyunca beni silah zoruyla kaçırıp alıkoyan, özgürlük ve güvenliğime tehdit oluşturan PKK mensuplarından davacı ve şikayetçiyim


TUNCELİ (A.A) - CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, kaçırılmasına ilişkin soruşturma kapsamında savcıya müşteki sıfatıyla verdiği ifadede, İki gün boyunca beni silah zoruyla kaçırıp alıkoyan, özgürlük ve güvenliğime tehdit oluşturan PKK mensuplarından davacı ve şikayetçiyim dedi.
     Tunceli Adliye Sarayında Cumhuriyet Savcısı Osman Altınkayaya müşteki sıfatıyla, 4 sayfalık ifade veren Aygün, savcıya teröristlerce alıkonulması olayına ilişkin bilgiler aktardı.
     Savcılıkta kendisine gösterilen albümdeki terörist fotoğraflarını inceleyen ve kendisini kaçıran teröristleri teşhis etmeye çalışan Aygün, ifadesinde şunları söyledi:
     Bana gösterilen albümde bulunan fotoğrafları tek tek inceledim. Bu fotoğraflar içerisinden 11. sırada bulunan kişiyi, Azad kod adlı PKKlıya benzettim. Ancak tam ve net bir biçimde teşhis ettiğimi söyleyemem. 132nci sırada bulunan kişinin beni kaçıran PKKlılar içerisinde yer almadığını kesin bir biçimde söyleyebilirim. İki gün boyunca beni silah zoruyla kaçırıp alıkoyan, özgürlük ve güvenliğime tehdit oluşturan PKK mensuplarından davacı ve şikayetçiyim.
     (Sürecek)
    
     Muhabir: Ensar Özdemir - Haydar Toprakçı / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CHP Tunceli Milletvekili Aygünün savcılıkta ifade Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER