CHP Tunceli Milletvekili Aygünün kaçırılması

CHP Tunceli Milletvekili Aygünün kaçırılması -CHP Denizli İl Başkanı Aycan: Gün kısır çekişme günü değil, dayanışma günüdür


DENİZLİ (A.A) - CHP Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan, terör örgütünün CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünü kaçırmasına tepki göstererek, Gün kısır çekişme günü değil, dayanışma günüdür dedi.
     Aycan, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, dün akşam CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün teröristlerce kaçırıldığını hatırlatarak, Bu saldırı, terörün ne kadar fütursuzca eylem yaptığının kanıtıdır. Milletvekillerinin güvenliliğinin sağlanamadığı bir ülkede halkın kendi güvenliğinden kaygı duymaması mümkün değildir dedi.
     Terör örgütünün planlı ve bilinçli bir biçimde CHPnin bir milletvekiline saldırdığını ifade eden Aycan, Bir tane kalsak da terör örgütüne esir kalmayacağız. Türkiye devleti terör örgütüne teslim olmayacaktır. Bunlar devletin en yüce makamlarına saldırmaya başladı. Devlete sonuna kadar sahip çıkacağız. Gün kısır çekişme günü değil, dayanışma günüdür diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber CHP Tunceli Milletvekili Aygünün kaçırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER