CHP Tekirdağ Milletvekili Köprülü:

CHP Tekirdağ Milletvekili Köprülü: Türkiye artık başkaları tarafından hazırlanan gündemi yaşayacak bir ülke değil (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Türkiye, artık başkaları tarafından hazırlanan gündemi yaşayacak bir ülke değil dedi.
     Boluda parti teşkilatı ile bir araya gelen Köprülü burada yaptığı açıklamada, parti olarak dokunulmazlıkların kaldırılmasına karşı olmadıklarını ifade etti.
     Köprülü, dokunulmazlıkların kaldırılmasını istediklerini belirten Köprülü, Bununla ilgili zaten taahhütname verdik. Ama bütün dokunulmazlıklar kaldırılmalı. Bir tane istisna olmadan hepsi kaldırılmalı. Bunun da devamında sadece milletvekillerinin dokunulmazlığı değil yargıdan kaçırılan MİT Müsteşarı da dahil olmak üzere bütün Oslo görüşmelerinin de bütün detayına kadar yargının önüne getirilebilir hale gelmesi lazım. Birileri teröristlerle kucaklaşmışsa birileri de teröristlerle pazarlık masasına oturmuş diye konuştu.
     Türkiye artık başkaları tarafından hazırlanan gündemi yaşayacak bir ülke değil diyen Köprülü, Halkın kendi gündemi var. Halkın kendi gördüğü, kendi bildiği var ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber CHP Tekirdağ Milletvekili Köprülü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER