CHP Parti Meclisi üyesi Sağlar:

CHP Parti Meclisi üyesi Sağlar: -Türkiyenin kurtuluşu için CHPnin iktidarı gerekiyor


MERSİN (A.A) - CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Fikri Sağlar, Türkiyenin kurtuluşu için CHPnin iktidarının gerektiğini iddia etti.
     Sağlar, partisinin Tarsus ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada, 10 yıl aradan sonra CHPlilerin oylarıyla PMye seçildiğini belirterek, herkese teşekkür etti.
     Türkiyenin kritik günlerden geçtiğini ve gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerden başlayarak, 2012deki genel seçimlerde CHPnin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini ifade eden Sağlar, bugün Türkiyede Atatürk ve arkadaşlarının emperyalistlere karşı verdiği Kurtuluş Savaşı sonrasında kurulan çağdaş Cumhuriyetin temellerinin yok edilmeye çalışıldığını ileri sürdü.
     AK Parti iktidarının toplumu bölmeye çalıştığını iddia eden Sağlar, şunları kaydetti:
     Bunun karşılığında bir tek ayakta duran, durabilecek olan CHPlilerdir. Buradan yeni bir yürüyüşe başlamamız, ikinci bir Kurtuluş Savaşına, bu iktidardan kurtulma savaşına doğru gitmemiz gerekiyor. Biz silahları sevmeyiz. Nitekim bu savaşta silah yok, sevgi var. Bu savaşta kurşun yok, birbirimize bağlanma, birbirimize sarılma var. Bu savaşta hepimizin zafere ulaşabilmesi için dayanışma içinde olma, birbirimize sıkı sıkıya sarılmalıyız. Biz önce kendimize güvenmeliyiz, sonra CHPliler olarak bizi karşıt diye gösterenlerin üzerine yürümeliyiz. Türkiyenin kurtuluşu için CHPnin iktidarı gerekiyor.
     CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer ise, Sağların Türkiyeye ve CHPye önemli katkılar sağlayacağını söyledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber CHP Parti Meclisi üyesi Sağlar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER