CHP Milletvekili Serindağ, GTOyu ziyaret etti

CHP Milletvekili Serindağ, GTOyu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti.
     GTOdan yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Serindağ, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ve Meclis Başkanı Zeki Yağcı ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
     GTO Başkanı Aslan, konuşmasında, Türkiyenin kritik bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte dikkatli adımlar atılması gerektiğini belirterek, yaşanılan bu kritik süreçte TBMMinde temsil edilen veya edilmeyen tüm siyasi partilerin birlik içerisinde hareket etmesi gerektiğinin ifade etti.
     Aslan, siyasetin dışında bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ve bu nedenle yaşananlara siyasi bir yorum getiremeyeceklerini, sadece telkin ve tavsiyelerde bulunabileceklerini söyledi.
     Kritik bir süreçten geçildiğini belirten Aslan, şunları kaydetti:
     Etrafımız, ateş çemberine dönmüş durumda. Gerek hükümet gerekse muhalefet adımlarını dikkatli atmalı, ülkemizin çıkarlarını koruyacak politikalar geliştirilmelidir. Elbette bölgemizde yaşananların şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine olumsuz yansımaları oluyor. Ancak ülkenin birliği ve bütünlüğü söz konusu olduğunda bunlar ikinci plandadır. Siyasilerimizin hayata geçirecekleri akılcı politikalarla bölgede yaşanan gelişmelerden ülkemizin zarar görmeyeceğini umut ediyoruz. Suriyedeki olaylar da biran önce son bulur ve bölgemizde yine huzur hakim olur.
     Milletvekili Ali Serindağ ise Suriye başta olmak üzere bölge ülkelerinde yaşananların kaygı verici olduğunu söyledi.
     Serindağ, Türkiyenin özellikle son bir yıldır iyi yönetilemediğini ileri sürerek, şunları kaydetti:
     Bu ülke hepimizin ve ülkemizin, milletimizin ilelebet var olması için mücadele etmeliyiz. Hiçbir şey için geç kalınmış sayılmaz. Zararın neresinden dönülürse kardır. Burada sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düşüyor. Bu memleket hepimizin ve bu memlekete gelecek zarardan hepimiz etkileniriz.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Serindağ, GTOyu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER