CHP Manisa İl Başkanı Kaplan:

CHP Manisa İl Başkanı Kaplan: Büyükşehir yasası, kamuoyunda tartışılmadan, bir gümbürtüye getirilerek parlamentodan çıkarılmak isteniyor


MANİSA (A.A) - CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, Büyükşehir yasası, kamuoyunda tartışılmadan, konumu, içeriği belirlenmeden bir gümbürtüye getirilerek parlamentodan çıkarılmak isteniyor dedi.
     Kaplan, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, hazırlıkları süren büyükşehir yasasına ilişkin somut bir bilgiye sahip olmadıklarını söyledi.
     Büyükşehir yasasının çıkmamasının AK Partinin ayıbı olduğunu savunan Kaplan, Birçok yasada olduğu gibi bunu gündeme getirip, kamuoyunda tartışılmadan, konumu, içeriği belirlenmeden bir gümbürtüye getirerek yasayı parlamentodan çıkarmak istiyorlar. Türkiye için önemli bir konu. Büyükşehir uygulaması sadece Manisa için değil, yeni yapılan büyükşehirler ve mevcut büyükşehirlerin il sınırlarının düzenlenmesi, yetkilerinin yeniden düzenlenmesi için önemli. AKPnin bir önce bütün şehir yasa taslağını kamuoyunun önüne sunmak zorunda diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber CHP Manisa İl Başkanı Kaplan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER