CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: -Türkiyenin her şeyden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bunun için üzerimize düşeni yapacağız


ADANA (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Türkiyenin her şeyden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, bunun için üzerlerine düşeni yapacaklarını bildirdi.
     Dokuzcan, partisinin Adana İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, eylül ayında başlattıkları 7 ayda 7 bölge çalışması kapsamında, kadın kolları olarak Türkiyenin tüm bölgelerini dolaştıklarını hatırlattı.
     Analar ağlamasın sloganıyla Türkiyenin dört bir yanını dolaştıklarını dile getiren Dokuzcan, Türkiyenin her şeyden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bunun için üzerimize düşeni yapacağız. Siyasetin dilini düzeltecek olan ancak kadınların sesidir. Kadının sesini ve gücünü anlatacağız, birleşerek sözümüzü söyleyeceğiz diye konuştu.
     Türkiyede kadının siyasette, ekonomik ve sosyal hayatta geldiği noktanın yetersiz olduğunu, Anadolu coğrafyasında kadının küçük düşürüldüğünü ve hor görüldüğünü savunan Dokuzcan, bu anlayışa son vermek için çalışacaklarını kaydetti.
     Yerel seçimler, genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinin yaklaştığına işaret eden Dokuzcan, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Genel başkanımız cumhurbaşkanı adayının kadın olabileceğini gündeme getirdi. Bu çalışmalarımızla kadınlarımızı daha güçlü ve etkin hale getirmek istiyoruz. Kadınlarımızın sorunlarını yerinde tespit edip çözüm yolları üretmeyi amaçlıyoruz. CHP kadınları, Mustafa Kemal Atatürkün ışığında yürür. Türkiyenin aydınlık geleceğini kurmak için çalışacağız. Her türlü baskı ve engellemelere rağmen CHP kadınları olarak yolumuzda yürüyeceğiz.
     Toplantıya CHP İl Başkanı Orhan Sümer ile çok sayıda kadın partili katıldı.
    
     Muhabir: Tevfik Işık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER