CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: -Yerel ve genel seçimlere doğru yol alırken, güçlü bir kadın örgütü yaratmak istiyoruz


MALATYA (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, yerel ve genel seçimlere doğru yol alırken, güçlü bir kadın örgütü yaratmak istediklerini belirtti.
     Dokuzcan, CHP Malatya İl Başkanlığında İl Başkanı Enver Kiraz ve Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ile basın toplantısı düzenledi.
     Yerel seçimler çerçevesinde CHP Kadınları Anadolu Yollarında sloganıyla bir kampanya başlattıklarını hatırlatan Dokuzcan, kampanya hakkında bilgi verdi.
     Dokuzcan, çalışmaları süresince Kelebekler Özgürdür sloganını kullanacaklarını dile getirerek, şöyle devam etti:
     Çalışmanın temeli güçlü kadın örgütü. Bu kapsamda 7 bölgemizi gezeceğiz. 18 Eylülde Çorumda yaptığımız toplantıyla çalışmalarımıza başladık. Şanlıurfanın Akçakale ilçesine gittik. Yerel ve genel seçimlere doğru yol alırken, güçlü bir kadın örgütü yaratmak istiyoruz. İnsanlığı 2 kanatlı bir kuş olarak görüyoruz. Sağ kanat erkeği, sol kanat ise kadını temsil ediyor. Dolayısıyla bütün kadınları solcu olarak görüyoruz. Ancak erkekler de kalplerinin solda attığını unutmamalı.
     Güllü Tuncer de kadına yönelik şiddete karşı verdikleri mücadelede umudu, inancı ve güveni örgütlemek amacıyla Kelebekler Özgürdür sloganını kullandıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan / Önder Felek
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER