CHP Kadın Kollarının 7 Ayda 7

CHP Kadın Kollarının 7 Ayda 7 Bölge çalışması -Malatya Kadın Kolları Başkanı Tuncer: Yerel seçimlere giderken, 7 Ayda İller çalışmamızı başlatıyoruz


MALATYA (A.A) - CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, yerel seçimler dolayısıyla partilerinin Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen 7 Ayda 7 Bölge çalışması kapsamında 7 Ayda İller çalışmasını bugün itibariyle başlattıklarını söyledi.
     Tuncer, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, CHP Kadınları ANA-Dolu Yollarında 7 Ayda 7 Bölge çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.
     Bu kapsamda il teşkilatlarında 7 Ayda İller çalışması başlatıldığını dile getiren Tuncer, böylece il ve ilçelerde yapılacak çalışmaların arttırılmasının ve eş zamanlı olmasının sağlanacağını kaydetti.
     İl başkanları toplantısında 7 Ayda İller çalışması plan ve programlarının hazırlandığını anlatan Tuncer, hedeflerinin seçimlerin iki ana unsuru olan kadınlarla sandığı bir araya getirmek olduğunu ifade etti.
     Tuncer, Yerel seçimlere giderken, 7 Ayda İller çalışmamızı başlatıyoruz. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz, eşit temsil, eşit katılım talebimizi arttırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgi ve saygıya ihtiyacı var. Daha huzurlu, daha mutlu bir hayat için tek ses, tek güç, yek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç, Anadolunun kadınlarından gelecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CHP Kadın Kollarının 7 Ayda 7 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER