CHP İzmir İl Başkanı Engin:

CHP İzmir İl Başkanı Engin: AKP Kongresinin olduğu gün DSİ 48 otobüsle kimi nereye taşıdı-


İZMİR (A.A) - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, AK Parti İzmir İl Kongresinin yapıldığı 9 Haziran tarihinde DSİnin 48 otobüs kiraladığını iddia ederek, otobüslerle kimin, nereye taşındığını sordu.
     Ali Engin, yaptığı yazılı açıklamada, 9 Haziran Cuma günü İzmirde Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla AK Parti İzmir İl Kongresinin yapıldığını hatırlatarak, aynı gün DSİnin de 48 otobüs kiraladığını ileri sürdü.
     Engin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
     AKP Kongresinin olduğu gün DSİ 48 otobüsle kimi nereye taşıdı- Bu kiralama ve taşıma AKP için yapıldıysa suç işlenmiştir, üstelik devletin kurumlarını da kendilerine suç ortağı yapmışlar ve itibarsızlaştırmışlardır. Bu soruların cevabını bilgi edinme kanunları çerçevesinde öğrenmek istiyoruz. AKPnin devletin imkanlarını har vurup harman savurduğunun son örneklerinden birisi İzmirde yaşanmış mıdır- AKP sayın Başbakanın da katıldığı son İzmir İl Kongresine DSİnin yani bir devlet kurumunun bütçesini kullanarak kiralanan otobüslerle kendi kongresine insan taşımış mıdır- İzmir halkı adına öğrenmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber CHP İzmir İl Başkanı Engin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER